22.7.09

COMING SOON



Αυτές είναι μόλις δύο απο τις πρώτες εικόνες που κυκλοφόρησαν στο net για το Avatar του Τζέιμς Κάμερον. Εχεις να περιμένεις πολλά φίλε μου.

Κι αυτό γιατί ο τύπος έχει να σου παρουσιάσει κάτι που να μοιάζει με ταινία εδώ και 12 χρόνια. Του έχω τυφλή εμπιστοσύνη, ωστόσο, οι προσδοκίες μου είναι υπέρ το δέον υψηλές. Ο ίδιος ανεβάζει τον πήχη υπερβολικά ψηλά - και την ίδια στιγμή έχεις να ακούς τα σχόλια όσων είδαν εκείνα τα 24 λεπτά του promo που πριν κανα μήνα έσκασαν μύτη στην παρουσίαση του video game: "Αλλάζει το σινεμά όπως το ξέραμε", "Θέτει νέες βάσεις στη μοντέρνα κινηματογράφηση", "Ξεκινά μια επανάσταση για το είδος" και άλλα πολλά σε παρόμοια φάση εκστασιασμού που σε κάνουν να λαχταράς για, τουλάχιστον, την εντυπωσιακότερη 3D εξτραβαγκάντζα που είδες ποτέ σου.

Αρα, είναι μάλλον περιττό να αναφέρω γιατί θεωρώ το Avatar την ΠΛΕΟΝ αναμενόμενη ταινία του 2009. Κι αυτό γιατί ο Ταραντίνο μάς έρχεται αρκετά νωρίς και ο Μπάρτον θα τραβήξει μέχρι το Μάρτη του 2010. Ο Κάμερον θα μάς την "κάνει" στις 18 Δεκεμβρίου, αν υποθέσουμε βεβαίως-βεβαίως οτι η πρεμιέρα θα είναι παγκόσμια και δε θα το εξορίσουν στην Ψωροκώσταινα κάπου μετά τα καρναβάλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: