14.11.10

SKYLLERS aka ΨΑΡΙ ΠΟΥ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩΜΙΣΕΙ


Καλή μου φίλη,
σου στέλνω αυτό το mail γιατί δε χωράνε σε ενα μήνυμα αυτά που θέλω να σου πω.

Τι υπέροχα που ήταν σήμερα στο Τάδε μέρος! Περάσαμε καταπληκτικά, έκανες τελικά πολύ καλή επιλογή στο μαγαζί, γιατί άμα αφήναμε τον Δείνα να αποφασίσει πάλι σε τίποτα ξενέρωτα θα μας πήγαινε.
Λοιπόν, σαν άντρας προς γυναίκα, ένα έχω να σου πω: είναι φοβερό αυτό το χάρισμα που έχεις, να "διαβάζεις" τον άλλον. Ηξερα οτι οι γυναίκες γενικά έχετε αυτή την ικανότητα, αλλά εσύ φιλενάδα το 'χεις φτάσει σε νιρβάνα! Ωραίος ο τύπος που ασχολήθηκες απόψε. Και πολύ σωστή η Τάδε που στον γνώρισε (αμ, ήξερε κι αυτή τί έκανε!). Θυμάμαι όλες τις συζητήσεις μας για το πώς θες να είναι ο άλλος και τί σε ένοιαζε περισσότερο: να έχει χιούμορ, να είναι ευχάριστος, πνευματώδης, δραστήριος, δημιουργικός. Δε σε ένοιαζε η εξωτερική εμφάνιση και γι'αυτό μπράβο σου που διάλεξες τον συγκεκριμένο, που μόνο απο μια διαβολεμένη σύμπτωση έμοιαζε στο Γιάννη Σπαλιάρα. Είσαι τόσο τυχερή, πανάθεμά σε! Διέκρινες αμέσως τα χαρίσματά του. Απο χιούμορ ο τύπος έσκιζε (ειδικά το ανέκδοτο με τον Πόντιο που πατάει τη μπανανόφλουδα ακόμα το θυμάμαι και πέφτω στο πάτωμα απο τα γέλια!). Και τα πειράγματα που σου έκανε ήταν τόσο, μα τόσο προσεγμένα που κακώς όλοι μας κοίταζαν στο μαγαζί (κομπλεξικοί άνθρωποι!). Και με πτυχίο απο ΤΕΦΑΑ! Πέτυχες και στη μόρφωση κωλόφαρδη! Και μίλαγε και για σοβαρά θέματα χωρίς να γίνεται βαρετός - εγώ εντυπωσιάστηκα απο τα πόσα ήξερε και το βάθος των γνώσεών του (ήξερες εσύ οτι η Αμερική χωρίζεται σε Βόρεια και Νότια; Εγώ έπαθα πλάκα μόλις μου το 'πε σήμερα!). Και συν τοις άλλοις, φιλενάδα, μην ξεχνάμε και το σημαντικότερο: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ! Ο τύπος έχει δικά του λεφτά χωρίς να δουλεύει! Γαμάτο;
Τι να πω ρε φιλενάδα, σε ζηλεύω. Μακάρι να 'βρισκα κι εγώ μια κοπέλα με αυτά τα προσόντα. Οπως κι εσύ, ούτε εγώ κοιτάω την εξωτερική εμφάνιση και το "στιλάκι", και το ξέρεις. Θέλω κι εγώ χιούμορ, πνεύμα, μόρφωση, δημιουργικότητα. Τελικά, πόσο τυχερές είστε εσείς οι γυναίκες ρε παιδάκι μου! Εχετε αυτό το μαγικό χάρισμα των ακτίνων Χ πάνω στον άλλον. Ξέρετε τί θέλετε και όταν το λέτε το εννοείτε. Απλά, εσύ πέτυχες το τζακ-ποτ! Ο τύπος έχει ΟΛΑ αυτά συν την εξωτερική εμφάνιση η οποία, επειδή σε ξέρω, δεν έπαιξε κανένα ρόλο στην επιλογή σου και γι'αυτό σε παραδέχομαι.
Σα φίλος σου, λοιπόν, έχω να σου ευχηθώ τα καλύτερα για τη συνέχεια γιατί ξέρω οτι διάλεξες με τα σωστά κριτήρια. Είσαι υπέροχη, κι εσύ όπως όλες, είστε ενα τρυφερό λουλούδι και πρέπει να σας προσέχουμε, όπως μας αγαπάτε και μας προσέχετε κι εσείς!

Φιλιά πολλά-πολλά-πολλά-πολλά!

ΥΓ(δικό μου). Είναι η τελευταία φορά, ελπίζω, που χαραμίζω τόσες αράδες για την πάρτη σας. Αει πνιγείτε να ησυχάσουμε. Ζήτω οι καμηλοπαρδάλεις.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

evge!aka Dawncry