6.7.10

ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗ ΜΑΝΑ

του Αίολου


Μάνα,

θυμάμαι με μεγάλωνες. Απο 'δω κι εκεί άκουγα ιστορίες. Μιλούσαν για τον άντρα κυνηγό, που έπαιρνε το όπλο του και με διάφορες τεχνικές περικύκλωνε το θύμα του και το κατακτούσε. Θεωρίες επι θεωριών, αναπτύσσονταν γύρω απο άδεια φλυτζάνια καφέ, μισογεμάτα μπουκάλια μπύρας και γεμάτα τασάκια, σχετικά με τις τεχνικές αυτές και την αποτελεσματικότητά τους.

Μάνα,

μεγάλωσα. Κατάλαβα πως για να είσαι κυνηγός πρέπει να υπάρχουν διαθέσιμα θηράματα. Διάολε, δεν υπάρχουν! Τώρα πια κάθεσαι στο τραπέζι και το 'χεις στο πιάτο. 'Η καθόλου. Ανεξαρτήτου ποιότητας! Δώθε-κείθε τριγυρνούν, πολλές φορές, με μάτι τέτοιο που σε κάνει θήραμα. Πεζές πουτάνες όλο νάζι, νομίζουν πως σε κυβερνούν με το πράμα τους. Πιτσιρίκες που στο "όχι" βγάζουν σπυριά, κομπλεξικές ενήλικες που ζητούν αλλά δεν ξέρουν τί σημαίνει "δίνω", γκόμενες που οι μύτες τους είναι πιο μεγάλες απ'το μπόι τους, αεράτα ξέκωλα...

Τέτοιοι καταντήσαμε, να μας κάνουν τέτοιες υποχείρια. Να υποκύπτουμε. Καμία αξία, καμία αξιοπρέπεια. Πίεση, αλλά η ελευθερία τους ιερή. Ας πάνε απο 'κει που 'ρθαν...

Ακου μάνα,

ξέρω τον καημό σου. Μα, αν θες εγγόνια υπομονή, μέχρι να σταματήσουν να μου γαμάνε την ψυχή!

Παράγκα

12 σχόλια:

Unknown είπε...

"We're a generation of men raised by women. I'm wondering if another woman is really the answer we need." Tyler Durden

BURTONITE είπε...

No, it's not the answer we need. Tyler was right... again.

ΥΓ. Οχι μόνο είμαστε μεγαλωμένοι απο αυτές, αλλά σε λίγο θα εξαφανιστούμε κι απο αυτές. Σαν κάποια ήδη ζώων, που γεννούν τα μικρά τους κι όταν αυτά μεγαλώνουν, τα τρώνε απο ένστικτο.

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω κι ας ειμαι γενους θυληκου...:P
Αιολο αγαπη μου γιατι δεν κανεις ενα blog??? οχι πως μας χαλαει να τα διαβαζουμε εδω.Just wondering...

Αίολος είπε...

Αίολε εννοείς...
Συνήθως δε λαμβάνω συμβουλές από ανώνυμους... Επώνυμα ίσως...

BURTONITE είπε...

Σε πρώτη φάση, ο Αίολος έχει δίκιο, όσον αφορά την επωνυμία. Αλλά αφού η "ανώνυμη" θέλει να έχει first hand τα γραπτά του Αίολου, γιατί δε βρίσκει τρόπο επικοινωνίας μαζί του; Ωστε να μην αναγκάζεται να μπαίνει σε τούτο το ειδεχθές blog; Αρραβωνιαστικέ, κάνε τα κουμάντα σου.

Αίολος είπε...

Καιρός να μιλήσει η ανώνυμη... Το πολύ πολύ να της τα στέλνω ο ίδιος...

Ανώνυμος είπε...

δεν εχω κανενα προβλημα με το first ή second hand γιατι σε τουτο το ειδεχθες blog δεν παιζει να σταματησω να μπαινω:P... απλα αναρωτιομουν βρε παιδακι μου!!Και τολμω να ομολογησω οτι ειναι δυο σε ενα να σας διαβαζω μαζι δεν παραπονουμαι καν!!!!

BURTONITE είπε...

Χμμμ... Παρόλα αυτά, η ανωνυμία παραμένει, n'est pas?

δεν έχω νύχια να ξυστώ είπε...

Με το φτωχό μου το μυαλό, ένα όρθιο στα γρήγορα.

Σε τι διαφέρει το "ανώνυμος" από το "Αιολος";;

εγώ είμαι και πάλι είπε...

Οτι πιο θλιβερό και φτηνό έχω διαβάσει εδώ και αρκετό καιρό.

BURTONITE είπε...

Ο Αίολος ξέρουμε ποιός είναι. Η ανώνυμη όχι. Και στην τελική, δεν ζήτησε αυτή την αποκάλυψη της ταυτότητάς του, εκείνος το ζήτησε...

Θλιβερό επειδή είναι ΑΛΗΘΙΝΟ, όντως. Φτηνό επειδή αναφέρεται στο γυναικείο φύλο ίσως. ;-)

Ανώνυμος είπε...

εχμ φανταζομαι οτι οποιος επιλεγει το "ανωνυμος" εχει τους λογους του!!!μα γιατι θλιβερο και φτηνο; θεε μου ειμαι τοσο σκυλα αλλα αυτο δε θα το ελεγα ποτε!!