3.7.07

SPOILER ALERT!


Τα παρακάτω χαριτωμένα λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια του σίκουελ του Hostel, που θα δούμε εδώ χάμω μεθαύριο:

  • Μια διεστραμμένη σαραντάρα γδύνεται και ξαπλώνει σε μια άδεια πισίνα, γδέρνοντας με αργούς, "σέξι" ρυθμούς την κρεμασμένη ανάποδα στο ταβάνι νεαρά κορασίδα με ενα τεράστιο θεριστικό εργαλείο, αφήνοντας το αίμα να πέσει στο γυμνό κορμί της, προκαλώντας της ρίγη ηδονής.
  • Ενας υποψήφιος δολοφόνος υφίσταται ωμό ακρωτηριασμό πέους απο... κάβουρα και μάλιστα απο τα χέρια ενός νεαρού, θηλυκού υποψήφιου θύματός του.
  • Η ίδια νεαρά, αποκεφαλίζει εξίσου εντυπωσιακό νεαρό μοντέλο μπροστά στα μάτια 10χρονων αγοριών, τα οποία αποφασίζουν να το διασκεδάσουν αργότερα, παίζοντας ποδόσφαιρο με το ίδιο το κεφάλι!
  • Ενας άλλος υποψήφιος δολοφόνος, τεμαχίζει σιγά-σιγά το αρσενικό θύμα του, "τηγανίζοντας" σε στιλ Χάνιμπαλ Λέκτερ τα κομμάτια κρέατος που του αποσπά, απολαμβάνοντας το λουκούλειο γεύμα του...
Δεν θα επεκταθώ περισσότερο. Μιλάμε για τρελή πετριά του Ιλάι Ροθ. Οσοι είχατε την τύχη να δείτε ολόκληρο το Grindhouse, θα θυμάστε το ψευδο-τρέιλερ που σκηνοθέτησε ο ίδιος για μια ταινία με τίτλο Thanksgiving. Τα όσα αποκρουστικά είχατε δεί εκεί, εδώ πολλαπλασιάζονται και προσφέρονται σε one-way πακέτο για 90 λεπτά τελειωτικής αποστροφής.
Αλλά, καλώς ή κακώς, η ταινία - για μένα τουλάχιστον - μετράει. Οσων το στομάχι αντέχει, και έχουν ξεχάσει τις παρωπίδες σπίτι τους, ίσως πιάσουν κάτι παραπάνω απο την προφανή αιματολαγνεία. Μπορεί και να υπερβάλλω και το δίκιο τελικά να είναι με το μέρος των πολεμίων του φιλμ και του ίδιου του Ροθ. Αλλά κάπου μέσα μου αισθάνομαι οτι τούτο το σίκουελ λέει λίγα περισσότερα - αν θεωρήσουμε οτι κάπου υπάρχει "ζουμί" στην όλη ιστορία - απο τον προκάτοχό του. Τί να πω. Μπορεί να έχω ξεφύγει κι εγώ. Αλλά ανυπομονώ να τσεκάρω αντιδράσεις και εντός αιθούσης, κυρίως απο τους λίγους τολμηρούς που θα κάτσουν μέχρι το τέλος...

Δεν υπάρχουν σχόλια: